Tule koodausporukan tiiminvetäjäksi

Kehätieto rakentaa Microsoftin nykyaikaisilla teknologioilla merkityksellisiä sovelluksia erityisesti järjestöjen käyttöön. Työsi kautta pääset välillisesti vaikuttamaan luonnonsuojeluun, lasten kummitoimintaan sekä auttamaan maailman apua tarvitsevia.

Auttaminen ei onnistu ilman tekijöitä ja nyt meillä onkin tarjolla merkityksellinen työpaikka koodausporukan tiiminvetäjänä. Meillä on noin 20 .Net-koodaria, jotka muodostavat 3-6 koodarin tiimejä. Sinulle olisi tarjolla tärkeä rooli yhden tiimin vetäjänä kuitenkin niin, ettei sinun tarvitse luopua koodaamisesta. Enneminkin etsimme tyyppejä, jotka haluavat ottaa uusia haasteita ja edetä koodarista seuraavalle tasolle.

Meillä on kiva toimisto Helsingin Käpylässä, todella kivat työkaverit sekä johto, joka ymmärtää koodaamista. Kilpailukykyisen palkan lisäksi Kehätiedon kerhotoiminnan myötä voit osallistua juoksumatkoille, laskettelureissuille, pipolätkään tai uintikerhoon. Meillä ei myöskään mennä asiakkaalle koodaamaan vaan työ tehdään toimistollamme ja toki meillä on mahdollisuus myös etäpäiviin. Toivottavasti nettisovellusten teko on sinulle tuttua ja seuraavat tekniikat eivät ole sinulle ainakaan täysin vieraita: Visual Studio .Net, rest, SQL Server.

Ilmianna itsesi tai kaverisi vapaamuotoisella sähköpostilla (rekry@kehatieto.fi) viimeistään 28.10. mennessä. Tarvittaessa lisätietoja antaa Jari Sauvonsaari numerosta 010 835 4401 tai jari.sauvonsaari@kehatieto.fi.