Suomen kokenein järjestöjen it-palveluyritys Kehätieto on palvellut järjestöjä jo kohta 30 vuoden ajan. Kokemuksemme sadoista toimitusprojekteista tekee meistä yhden vanhimmista ja arvostetuimmista järjestösektorin IT-palveluyrityksistä Suomessa.

Kehätieto - Suomen kokenein

Toimialaamme kuuluvat jäsentietojen, toiminnanohjauksen ja sähköisen viestinnän sovellusratkaisut sekä järjestelmätuki. Meiltä saat kaiken tietotekniikan, jota järjestösi tarvitsee. Sinua on valmiina palvelemaan 32 tietotekniikan ja järjestökentän osaajaa.

Jos kaipaat parannusta oman järjestösi tietotekniikkaan, käänny meidän puoleemme. Olemme todennäköisesti jo toteuttaneet kaipaamasi uudistukset jollekin asiakkaallemme.

Sähköistämme järjestösi

Tunnuslauseellamme "Sähköistämme järjestösi" tarkoitamme sitä, että ratkaisuillamme saat uutta virtaa järjestötoimintaasi ja aikaa jää rutiinitöistä mielekkäämpiin asioihin.

Vastaan mielelläni Kehätietoon liittyvissä asioissa. Numeroni on 010 835 4401. Jos asiasi koskee verkkoviestintäasioita, pyydän sinua ottamaan yhteyttä Henrik Stürmeriin, puh. 010 835 4415. Järjestelmätuen asioissa sinua parhaiten palvelee Sesse Ilmarinen, puh. 010 835 4404.

Yhteistyöterveisin,


Jari Sauvonsaari, toimitusjohtaja