Järjestöjen modernit laskutus- ja verkkomaksuratkaisut

 

AAMIAISSEMINAARI 30.1.2019

Tervetuloa kuulemaan järjestöjen laskutus- ja verkkomaksuratkaisuista Kehätiedon aamiaisseminaariin keskiviikkona 30.1. Ratkaisukumppanien puheenvuorojen lisäksi esittelemme liittojen jäsenille tarkoitetun palveluportaalin uusia ominaisuuksia. 

Tilaisuus pidetään keskiviikkona 30.1.2019 klo 9.00 – 12.00 Käpylässä, YIT:n toimitiloissa (huomioi osoite: Panuntie 11, 00620 Helsinki).

OHJELMA

-----------------
08:45 
Ilmoittautuminen ja aamiaistarjoilu
-----------------
09:00
Tilaisuuden avaus 
toimitusjohtaja Jari Sauvonsaari, Kehätieto Oy
-----------------
Kumppani esittäytyy:
PostNord: Järjestön modernit laskutusratkaisut
PostNord tarjoaa tulostusratkaisuja järjestöjen jäsenlaskutukseen ja varainhankintatoiminnan tueksi. Perinteisten paperilaskujen rinnalle on ilmestynyt mahdollisuus ohjata laskuja myös sähköisiin kanaviin, kuten verkkoon ja mobiiliin. Kilta-rekisteriin liitettävää kumppanipalvelua hyödyntävätkin jo monet Kehätiedon asiakkaat. 
Tuomas Paunonen & Marko Hynninen, PostNord Strålfors Oy
-----------------
Asiantuntijan puheenvuoro:
Jäsenpalveluportaali ja kaksivaiheinen tunnistautuminen Kilta-rekisteriin
Kilta-rekisterin lisäosana tarjottava palveluportaali mahdollistaa liiton jäsenille asioinnin ajasta ja paikasta riippumatta. Kehitämme jatkuvasti palveluportaaliin uusia ominaisuuksia, joista tällä kertaa esittelemme mm. tapahtumiin osallistumisen, sähköisen jäsenkortin ja verkkomaksamisen. Lisäksi esittelemme Kilta-rekisterin tietoturvaa parantavan, ylläpitäjille tarkoitetun kaksivaiheisen tunnistuksen.
kehityspäällikkö Henrik Stürmer, Kehätieto Oy
-----------------
Kumppani esittäytyy
Paytrail: Yksi sopimus – kaikki maksutavat 
Paytrail tarjoaa järjestölle yhdessä kanavassa kaiken mitä tarvitaan maksujen vastaanottamiseen verkossa. Kilta-rekisteriin liitettävä kumppanipalvelu soveltuu mm. erilaisten sähköisten sisältöjen, jäsenmaksujen ja kuukausimaksujen maksuliikenteeseen. 
Johannes Kumpukoski, Paytrail
-----------------
11:30
Tilaisuus päättyy
-----------------

Pyydämme ilmoittautumaan tilaisuuteen 28.1.2019 mennessä alla olevan linkin kautta:
https://fi.surveymonkey.com/r/J7C623X 

Paikkoja on rajoitettu määrä. Tilaisuus on maksuton. Saapumatta jättämisestä ilman peruutusta perimme 50 euron (+alv) maksun.

Tervetuloa!

KUINKA PERILLE?

Tilaisuuden paikka ja osoite
Tilaisuus järjestetään osoitteessa Panuntie 11, 00620 Helsinki. Sisäänkäynti tapahtuu YIT:n pääsisäänkäynnin kautta. Aulasta löydät opastuksen aamiaisseminaariin. 

Junalla
Toimistomme sijaitsee Käpylän aseman vieressä. Lähijunista asemalla pysähtyvät I-juna Helsingistä tai P-juna lentoasemalta/Tikkurilasta.

Bussilla
Toimistomme lähistöllä on useita bussipysäkkejä ja voit tarkistaa aikatauluja HSL:n Reittioppaasta, www.reittiopas.fi tai http://aikataulut.reittiopas.fi/pysakit/fi/1284115.html

Autolla
Helsingin keskustasta päin tultaessa ja Tuusulantielle (45) ja poistu Metsälän liittymässä.
Panuntie 6:n kiinteistössä on rajoitettu määrä parkkipaikkoja. Mikäli vapaata tilaa ei ole, suosittelemme pysäköimään auton viereisen K-supermarket Mustapekan parkkipaikalle. Muista huomioida pysäköintiaika ja parkkikiekko!

 

Ilmoittautumislomake