Kehätieto Infra -palvelu on järjestön IT-infrastruktuurin keskeisimpien osien ja niiden dokumentoinnin ylläpitoon keskittyvä palvelu. Palveluun sisältyy normaalin verkko- ja palvelintuen lisäksi Kehätiedon ylläpitämä asiakaspalvelinten automatisoitu ja keskitetty päivityspalvelu, sekä 24 h/vrk valvontapalvelu, jolla pyritään ennakoimaan laitevalvonnan keinoin mahdollisia tulevia vikatilanteita verkko- ja palvelinympäristössä.

Kehätieto Infra -palvelu

IT-infran tukipalvelut ja konsultointi

Tarjoamme palvelinten ja verkkolaitteiden tukipalvelut etänä tai paikan päällä. Konsultoimme myös parhaat pitkän aikavälin ratkaisut asiakkaiden tarpeiden mukaisesti. 

Ennakoiva valvonta

Kehätiedon valvontapalvelulla seurataan asiakkaiden IT-infrastuktuurin, kuten palvelinten, verkkolaitteiden tai pilvipalveluiden toimintaa. Palvelun avulla pyritään ennakoimaan laitevalvonnan keinoin mahdollisia tulevia vikatilanteita verkko- ja palvelinympäristössä. 

Dokumentointi ja pitkän tähtäimen suunnittelu

Kehätieto dokumentoi asiakkaan IT-ympäristön. Käymme vuosittain dokumentoinnin läpi, jolloin voidaan tehdä IT-kehityssuunnitelmaa myös pidemmälle ajalle.

Laite- ja lisenssimyynti

Kauttamme voi hankkia helposti niin laitteet, pilvipalvelut kuin lisenssitkin. Toimimme useiden laite- ja palveluntarjoajien kumppanina, kuten HP, Lenovo, Microsoft, Symantec, F-Secure ja Adobe.

 

Haluatko kuulla lisää?

 

Haluatko kuulla lisää ratkaisuistamme järjestösi toiminnanohjaukseen?

 

Jätä yhteydenottopyyntö
Katso yhteystietomme

 

Oikea kumppani isoille asioille

 

Suomen kokenein järjestöjen it-palveluyritys Kehätieto on palvellut järjestöjä jo yli 25 vuoden ajan. Lue lisää ratkaisuistamme!

 

Tutustu ratkaisuihimme

Jokaisen toimivan järjestön takana