Erilaiset pilvipalvelut ovat nykypäivää ja käyttö lisääntyy tulevaisuudessa. Kehätiedolla on Microsoftin Cloud partnerina pitkä kokemus mm. Microsoft Office 365, Microsoft Intune ja Microsoft Azure -palveluista sekä niihin liittyvistä käyttäjien todennusratkaisuista.

 

Kehätieto Pilvikumppani -palvelu

Microsoft Office 365 -palvelut

Microsoft Office 365 -palvelut tarjoavat kuukausihinnalla kattavat työkalut työskentelyyn ilman suuria alkuvaiheen investointeja. Toimisto kulkee mukanasi kaikkialle. Palvelutarjonnasta löytyvät mm. sähköpostit, ryhmätyötilat, Office-paketit ja verkkokokoukset. Lue lisää palvelusta täältä.

Microsoft Azure -palvelu

Microsoft Azure -palvelu on laaja valikoima nopeasti käyttöön otettavia infraan ja sovelluksiin liittyviä palveluita, mm. virtuaalisia palvelimia, tietokantoja ja websovelluksia. Näin säästytään laitehankinnoilta ja saat palvelut käyttöösi ilman suuria aloituskustannuksia. Lue lisää täältä

Microsoft Intune -palvelu

Microsoft Intune -palvelulla hallitaan työasemia ja mobiililaitteita keskitetysti pilvestä käsin. Intunen avulla mm. asennetaan ja päivitetään sovellukset sekä ylläpidetään laitteiden tietoturvaa, esimerkiksi varkaustapauksien varalta. Lue lisää täältä.

Ylläpito- ja tukipalvelut

Kehätieto tarjoaa asiantuntemustaan ja tukea pilvipalveluiden hallintaan. Tuemme asiakkaita pilvipalveluiden käytössä ja ratkaisemme isommatkin haasteet. 

Konsultointipalvelut

Kauttamme saa konsultointia useimpien erilaisten pilvipalveluiden käyttöönottoon, ylläpitoon ja todennusratkaisuihin liittyen.

Käyttöönottoprojektit

Asiantuntijamme ovat tehneet kymmeniä Office 365- ja muiden pilvipalveluiden käyttöönottoja. Teemme palveluiden käyttöönotot suunnittelusta toteutukseen asti, tarvittaessa avaimet käteen -periaatteella.

Laite- ja lisenssimyynti

Kauttamme voi hankkia helposti niin laitteet, pilvipalvelut kuin lisenssitkin. Toimimme useiden laite- ja palveluntarjoajien kumppanina, kuten HP, Lenovo, Microsoft, Symantec, F-Secure ja Adobe.

 

Haluatko kuulla lisää?

 

Haluatko kuulla lisää ratkaisuistamme järjestösi toiminnanohjaukseen?

 

Jätä yhteydenottopyyntö
Katso yhteystietomme

 

Oikea kumppani isoille asioille

 

Suomen kokenein järjestöjen it-palveluyritys Kehätieto on palvellut järjestöjä jo yli 25 vuoden ajan. Lue lisää ratkaisuistamme!

 

Tutustu ratkaisuihimme

Jokaisen toimivan järjestön takana