Kilta-rekisteri on oiva työkalu ammattiliittojen jäsenten hallintaan. Ammattiliittojen Kilta sisältää erilaiset jäsenmaksuperinnän vaihtoehdot, varojen jaon ja tietysti myös yhteydet viranomaisiin sekä integraation työttömyyskassaan.

Kilta ammattiliittojen jäsenrekisterinä

Jäsentiedot

Jäsenyystiedoissa ylläpidetään jäsenen yhteystietoja sekä jäsenyyteen, jäsenetulehteen ja jäsenmaksuihin liittyviä tietoja. Jäsenet pääsevät muokkaamaan omia tietojansa joko mobiilikortin tai jäsensivuston kautta.

Jäsenmaksuperintä

Kilta-rekisteri kattaa eri vaihtoehtoja jäsenmaksujen perintään. Maksajana voi olla työnantaja tai jäsen itse, ja jäsenmaksut voivat olla kiinteitä tai prosentuaalisia. Jäsenmaksut voidaan lähettää e-laskuina, sähköpostitse tai paperikirjeenä. Maksusuoritukset luetaan pankista webservice-yhteydellä ja selvitysluetteloiden käsittely on pitkälti automatisoitu.

Työttömyyskassan integrointi

Kilta-rekisteri integroidaan liitossa käytössä olevan työttömyyskassajärjestelmän kanssa. Integrointi on usein kaksisuuntainen, jolloin mahdolliset kassaan ilmoitetut muutokset päivittyvät automaattisesti myös jäsenrekisteriin.

Jäsenyhdistyskäyttö

Kilta-rekisteri tarjoaa helpon käyttöliittymän paikallisyhdistyksille. Liittymästä yhdistyskäyttäjä näkee kätevästi oman yhdistyksensä jäsenet sekä sovitut raportit.

Yhteydet viranomaisiin

Kilta-rekisterissä on yhdeydet verottajaan, tyvi-aineistojen toimittajiin, Postin osoitepäivitys- ja iPost-palveluun sekä pankkeihin.

Tapahtumien hallinta

Kilta-rekisterissä on erinomaiset välineet erilaisten tapahtumien ja tilaisuuksien hallinnoimiseen aina ilmoittautumisesta laskutukseen saakka. Ilmoittautuminen tapahtumiin onnistuu kätevästi verkkosivuilta tai mobiilikortilla.

Lehtirekisteri

Lehtirekisterissä on ominaisuudet maksullisten sekä ilmaistilausten hallintaan. Tilattavia lehtiä voi olla useita, samoin eri hintaisia tilaustyyppejä. Myös tilausten laskutus onnistuu kätevästi.

Luottamustoimet

Jäsenrekisteriin tallennetaan tietoja henkilöistä, jotka toimivat liiton, piirin tai yhdistyksen luottamustoimissa. Luottamustoimet ovat määräaikaisia, ja myös historiatiedot jäävät talteen.

Mobiilisovellus

Jäsenille voidaan ottaa käytöön Kilta-mobiilisovellus. Mobiilisovellus muokataan liiton brändin mukaiseksi ja se löytyy sovelluskaupoista liiton omalla nimellä. 

 

Haluatko kuulla lisää?

 

Haluatko kuulla lisää ratkaisuistamme järjestösi toiminnanohjaukseen?

 

Jätä yhteydenottopyyntö
Katso yhteystietomme

 

Oikea kumppani isoille asioille

 

Suomen kokenein järjestöjen it-palveluyritys Kehätieto on palvellut järjestöjä jo yli 25 vuoden ajan. Lue lisää ratkaisuistamme!

 

Tutustu ratkaisuihimme

Jokaisen toimivan järjestön takana