Kilta-rekisteri toimii erinomaisesti liiton tai järjestön jäsenrekisterinä. Tällöin rekisterin ytimen muodostavat liiton jäsenet ja jäsenten hoitoon liittyvät toiminnallisuudet kuten yhteystietojen hallinta, jäsenyyksien hallinta, luottamustoimien käsittely sekä myönnettyjen ansiomerkkinen tallennus. Usein rekisteriä laajennetaan myös tapahtumien hallinnalla tai lehtitilaustoiminnallisuuksilla. Toki näiden asioiden laskutus hoituu myös Kilta-rekisterillä.

Kilta jäsenrekisterinä

Jäsentiedot

Jäsenyystiedoissa ylläpidetään jäsenen yhteystietoja sekä jäsenyyteen, jäsenetulehteen ja jäsenmaksuihin liittyviä tietoja. Jäsenet pääsevät muokkaamaan omia tietojansa joko mobiilikortin tai jäsensivuston kautta.

Tapahtumien hallinta

Kilta-rekisterissä on erinomaiset välineet erilaisten tapahtumien ja tilaisuuksien hallinnoimiseen aina ilmoittautumisesta laskutukseen saakka. Ilmoittautuminen tapahtumiin onnistuu kätevästi verkkosivuilta tai mobiilikortilla.

Lehtirekisteri

Lehtirekisterissä on ominaisuudet maksullisten sekä ilmaistilausten hallintaan. Tilattavia lehtiä voi olla useita, samoin eri hintaisia tilaustyyppejä. Myös tilausten laskutus onnistuu kätevästi.

Ansiomerkit

Rekisterissä oleville henkilöille voidaan tallentaa myönnetyt ansiomerkit. Ansiomerkkien hakemiseen liittyvät hakuprosessit voidaan myös sähköistää.

Luottamustoimet

Jäsenrekisteriin tallennetaan tietoja henkilöistä, jotka toimivat liiton, piirin tai yhdistyksen luottamustoimissa. Luottamustoimet ovat määräaikaisia, ja myös historiatiedot jäävät talteen.

Laskutus

Laskutus voidaan kokonaan hoitaa joko Kilta-rekisterillä tai sitten laskuaineisto voidaan siirtää taloushallinnon järjestelmään. Nykyaikaa ovat myös verkkolaskut, e-laskut sekä laskujen lähettäminen sähköpostitse. 

Viestintä

Poiminta-toiminnolla voi poimia halutuilla hakuehdoilla kohderyhmän. Kohderyhmälle voi lähettää rekisteristä tekstiviestejä, sähköposteja tai vaikkapa uutiskirjeitä. Kilta-rekisteri on myös integroitu Postin iPost-palveluun paperikirjeiden lähettämistä varten.

Raportit ja tilastot

Rekisterissä olevilla valmiilla raporteilla ja tilastoilla rekisterin käyttäjät saavat luotettavaa tietoa rekisterin sisällöstä.

Jäsenyhdistyskäyttö

Kilta-rekisteri tarjoaa helpon käyttöliittymän paikallisyhdistyksille. Liittymästä yhdistyskäyttäjä näkee kätevästi oman yhdistyksensä jäsenet sekä sovitut raportit.

Mobiilisovellus

Jäsenille voidaan ottaa käytöön Kilta-mobiilisovellus. Mobiilisovellus muokataan liiton brändin mukaiseksi ja se löytyy sovelluskaupoista liiton omalla nimellä. 

 

Haluatko kuulla lisää?

 

Haluatko kuulla lisää ratkaisuistamme järjestösi toiminnanohjaukseen?

 

Jätä yhteydenottopyyntö
Katso yhteystietomme

 

Oikea kumppani isoille asioille

 

Suomen kokenein järjestöjen it-palveluyritys Kehätieto on palvellut järjestöjä jo yli 25 vuoden ajan. Lue lisää ratkaisuistamme!

 

Tutustu ratkaisuihimme

Jokaisen toimivan järjestön takana