Kilta-rekisterin varainhankintaosiossa toiminta perustuu varainhankintakampanjoiden hallintaan sekä lahjoitusten hallintaan. Kilta-rekisteri mahdollistaa erilaiset tukijaroolit ja tukimuodot aina kuukausilahjoituksista testamentteihin asti.

Kilta varainhankinnassa

Varainhankinnan ominaisuudet

Kilta-rekisterissä voi luoda varainhankintakampanjoita. Jokainen kampanjaan mukaan poimittu saa oman henkilökohtaisen viitteen, joka voidaan painaa keräyskirjeeseen. Kilta-rekisteri sisältää myös ominaisuudet testamenttilahjoituksiin ja kummitoimintaan liittyen.

Kampanjoiden hallinta

Kilta-rekisteristä näkee helposti varainhankintakampanjoiden yhdeenvedot: kuinka paljon lahjoituksia on tullut, kuinka moni on lahjoittanut ja mikä on ollut keskimääräisen lahjoituksen suuruus.

Lahjoitusten hallinta

Kilta-rekisterin avulla pysyt jatkuvasti ajan tasalla siitä, kuka on lahjoituksen antanut sekä mihin kampanjaan lahjoitus kuuluu. Kuukausilahjoittajien veloitus tapahtuu kätevästi suoramaksulla.

Tapahtumien hallinta

Kilta-rekisterissä on erinomaiset välineet erilaisten tapahtumien ja tilaisuuksien hallinnoimiseen aina ilmoittautumisesta laskutukseen saakka. Ilmoittautuminen tapahtumiin onnistuu kätevästi verkkosivuilta tai mobiilikortilla.

Viestintä

Poiminta-toiminnolla voi poimia halutuilla hakuehdoilla kohderyhmän. Kohderyhmälle voi lähettää rekisteristä tekstiviestejä, sähköposteja tai vaikkapa uutiskirjeitä. Kilta-rekisteri on myös integroitu Postin iPost-palveluun paperikirjeiden lähettämistä varten.

Raportit ja tilastot

Rekisterissä olevilla valmiilla raporteilla ja tilastoilla rekisterin käyttäjät saavat luotettavaa tietoa rekisterin sisällöstä.

Lehtirekisteri

Lehtirekisterissä on ominaisuudet maksullisten sekä ilmaistilausten hallintaan. Tilattavia lehtiä voi olla useita, samoin eri hintaisia tilaustyyppejä. Myös tilausten laskutus onnistuu kätevästi.

 

Haluatko kuulla lisää?

 

Haluatko kuulla lisää ratkaisuistamme järjestösi toiminnanohjaukseen?

 

Jätä yhteydenottopyyntö
Katso yhteystietomme

 

Oikea kumppani isoille asioille

 

Suomen kokenein järjestöjen it-palveluyritys Kehätieto on palvellut järjestöjä jo yli 25 vuoden ajan. Lue lisää ratkaisuistamme!

 

Tutustu ratkaisuihimme

Jokaisen toimivan järjestön takana