Kauttamme saa myös muita järjestöäsi tukevia IT-palveluita. 

Muut tukipalvelut

Konesalipalvelut

Kehätieto tarjoaa vikasietoista kapasiteettia konesaliympäristöstään, oli kyseessä sitten yksittäinen sovellus tai kokonainen virtuaalinen tai fyysinen palvelin. 

IT-päällikköpalvelut

IT-päällikkömme konsultoi ja auttaa järjestösti johtoa IT-ratkaisujen arvioinnissa, hankintojen suunnittelussa ja budjetoinnissa. Kilpailutamme myös mahdolliset IT-ratkaisut puolueettomasti järjestösi puolesta ja autamme tarjousten arvioinnissa.

Kartoitus- ja konsultointipalvelut

Teemme myös projektinomaisesti IT-ympäristön kartoituksia. Tulemme ulkopuolisena paikan päälle ja kartoitamme IT-ympäristön toiminnan ja konsultoimme siihen liittyvät mahdolliset kehityskohteet.

Projektiapu

Sertifioidut asiantuntijamme tarjoavat apuaan tilapäiseen projektitarpeeseesi suunnitelmasta toteutukseen, liittyivät ne sitten työasemiin, palvelimiin tai pilvipalveluihin.

Laite- ja lisenssimyynti

Kauttamme voi hankkia helposti niin laitteet, pilvipalvelut kuin lisenssitkin. Toimimme useiden laite- ja palveluntarjoajien kumppanina, kuten HP, Lenovo, Microsoft, Symantec, F-Secure ja Adobe.

 

Haluatko kuulla lisää?

 

Haluatko kuulla lisää ratkaisuistamme järjestösi toiminnanohjaukseen?

 

Jätä yhteydenottopyyntö
Katso yhteystietomme

 

Oikea kumppani isoille asioille

 

Suomen kokenein järjestöjen it-palveluyritys Kehätieto on palvellut järjestöjä jo yli 25 vuoden ajan. Lue lisää ratkaisuistamme!

 

Tutustu ratkaisuihimme

Jokaisen toimivan järjestön takana