Kertakirjautumisjärjestelmällä mahdollistetaan se, että yhdellä kirjautumisella voidaan käytää montaa eri järjestelmää. Näin käyttäjän ei tarvitse luoda jokaiseen järjestelmään omaa käyttäjätunnusta ja salasanaa. Kehätiedon kertakirjautumisjärjestelmä on turvallinen ja kustannustehokas ratkaisu, joka on suunnattu liittojen käyttöön.

Single sign-on -kertakirjautumisjärjestelmä

Avointa lähdekoodia

Monien kertakirjautumisjärjestelmien kustannukset perustuvat käyttäjien lukumäärään. Liitolla voi kuitenkin olla jopa kymmeniä tuhansia käyttäjiä, jolloin kustannukset nousevat koviksi. Meidän järjestelmämme perustuu avoimeen lähdekoodiin, jolloin käyttäjäkohtasia lisenssimaksuja ei ole.

Kirjautumisratkaisut

Ohjelmiston käyttäjätietokantaan replikoidaan jäsenrekisterin ja usein myös liiton työntekijöiden tiedot tarvittavin osin. Usein käyttäjätunnuksena käytetään esimerkiksi jäsennumeroa, mutta kertakirjautumisjärjestelmään voidaan tarvittaessa liittää muita kirjautumisratkaisuja kuten Facebook, Microsoftin Live- tai Google-tunnus.

 

Haluatko kuulla lisää?

 

Haluatko kuulla lisää ratkaisuistamme järjestösi toiminnanohjaukseen?

 

Jätä yhteydenottopyyntö
Katso yhteystietomme

 

Oikea kumppani isoille asioille

 

Suomen kokenein järjestöjen it-palveluyritys Kehätieto on palvellut järjestöjä jo yli 25 vuoden ajan. Lue lisää ratkaisuistamme!

 

Tutustu ratkaisuihimme

Jokaisen toimivan järjestön takana