Liitoissa järjestetään suuri määrä erilaisia vaaleja: liittokokousvaali, edustajistovaali, luottamusmiesvaali, hallituksen vaali, työsuojelu-valtuutetun vaali jne. Perinteisesti vaalit on järjestetty posti- ja lipukevaalina. Äänestysaktiivisuus on ollut perinteisissä vaaleissa alhainen. Kehätiedon vaaliohjelmistolla voit järjestää vaalit sähköisesti, samalla äänestysaktiivisuus paranee!

Vaaliohjelmisto

Ehdokasesittely

Ehdokasesittely sisältää lyhen kuvauksen ehdokkaasta. Lisäksi voidaan tallentaa ehdokkaan kuva ja lisätietolinkki.

Vaaleissa oikeutetut äänestäjät

Äänioikeutetut voidaan poimia suoraan Kilta-rekisteristä tai tuoda ulkopuolisesta järjestelmästä esimerkiksi CSV-tiedostolla. Jokaisella äänioikeutetulla on yksi ääni yhtä vaalia kohti. Ääni voidaan antaa rekisterissä olevalle ehdokkaalle tai äänestäjä voi myös äänestää tyhjää.

Rajaton käyttöoikeus

Vaaliohjelmistossa ei ole rajoituksia käytön suhteen, joten vaaleja, ehdokkaita, äänestäjiä ja äänestystapahtumia voi olla rajaton määrä. Vaaleja voi olla useita rinnakkain ja niiden ajankohdat voi valita vapaasti.

 

Haluatko kuulla lisää?

 

Haluatko kuulla lisää ratkaisuistamme järjestösi toiminnanohjaukseen?

 

Jätä yhteydenottopyyntö
Katso yhteystietomme

 

Oikea kumppani isoille asioille

 

Suomen kokenein järjestöjen it-palveluyritys Kehätieto on palvellut järjestöjä jo yli 25 vuoden ajan. Lue lisää ratkaisuistamme!

 

Tutustu ratkaisuihimme

Jokaisen toimivan järjestön takana