Kehätiedon kumppaniyritys PostNord Strålfors tarjoaa kaikki modernit laskutuskanavat liitettyinä Kilta-järjestelmään. Pelkän laskujen lähettämisen ohella uudet kanavat tarjoavat mahdollisuuden jäsenkokemuksen kasvattamiseen.

Tänä päivänä sähköinen lasku ei ole pelkkä sähköinen kopio paperisesta laskusta, vaan se mahdollistaa vastaanottajalleen lisäarvoa erilaisten digitaalisten sisältöjen avulla. Laskutuksen hetki antaa mahdollisuuden kysyä jäseniltä palautetta, kertoa toiminnan tuloksista tai informoida ajankohtaisista asioista - eli palvella jäsentä entistä paremmin.

Strålforsin tarjoama sähköinen lasku voi olla eri päätelaitteilla toimiva responsiivinen dokumentti, joka voi sisältää tekstin lisäksi kuvia, videoita, linkkejä, laskureita tai muita toiminnallisuuksia.

Näin myös perinteisesti laskun mukana lähetetty jäsenkirje voidaan korvata interaktiivisilla sisällöillä, jotka tuovat jäsenkokemuksen aivan uudelle tasolle.

 

Kuinka saada jäsenet vaihtamaan sähköiseen laskuun?

Järjestön on hyvä tarjota kaikkia yleisimpiä laskutuskanavia, jotta jokainen jäsen löytää itselleen mieluisimman maksutavan. Vaihtoehtoisten maksutapojen tarjoaminen myös helpottaa siirtymää pois paperilaskuista, joka vaatii jäsenten kiinnostuksen herättämistä ja aktivointia.

On tärkeää tehdä maksutavan vaihtamisesta jäsenille helppoa, esimerkiksi lähettämällä heidän verkkopankkiinsa valmis e-laskuehdotus tai kertomalla mahdollisuudesta valita maksutapa Kilta Verkkoasiointi -palveluun kirjautumalla.

Jäsenten aktivoimiseen sopii myös Strålforsin uusi automaattipuhelupalvelu. Paperilaskua käyttäviä jäseniä lähestytään automaattipuhelulla, jossa kysytään heidän kiinnostuksestaan siirtyä johonkin sähköiseen laskutustapaan. Puheluun vastanneille ja kiinnostuksensa ilmaisseille voidaan lähettää e-laskuehdotus omaan verkkopankkiin, MobilePayn valinneille lähetetään tekstiviestivahvistus. Lopullisen aktivoinnin jäsen hyväksyy itse.

 

Mitä sähköisiä laskutustapoja on tarjolla ja kuinka järjestö saa ne käyttöönsä?

Lue lisää täältä >>

 

Me Kehätiedossa työskentelemme sen eteen, että järjestöt voisivat tarjota parasta mahdollista jäsenpalvelua. Webinaaritallenteessamme voit tutustua konkreettisten esimerkkien ja demon avulla, miten sähköinen laskutus toimii. Jos olet kiinnostunut tilaamaan tallenteen tai kuulemaan lisää Kilta-ratkaisuistamme, ota meihin yhteyttä.