Henrik Stürmer

 

Webinaarin asiantuntijana on Kehätieto Oy:n kehityspäällikkö Henrik Stürmer, jolla on yli 20 vuoden kokemus IT-alalta. Hän on työskennellyt järjestöjen viestinnän ja toiminnan kehittämisen parissa viimeiset kymmenen vuotta. Järjestöjen toimintaprosessien kehittäminen teknologisten ratkaisujen avulla on lähellä Henrikin sydäntä.

Webinaari: Ammattiliiton jäsenkokemus ja digitaaliset palvelut 11.3.2021 klo 9.30-10.30

Yhä suurempi osa jäsenen vuorovaikutuksesta ammattiliiton kanssa tapahtuu digitaalisissa kanavissa. Viemällä palveluprosessejaan niihin liitto voi tarjota jäsenilleen toimivaa, ajanmukaista jäsenpalvelua ja onnistuneen digitaalisen jäsenkokemuksen.

Kilta-tuoteperheen digitaalisten sovellusten avulla kaikki ammattiliiton tärkeimmät palvelut voidaan tuoda jäsenten ulottuville sekä mahdollistaa jäsenten tavoittamisen kaikissa tilanteissa, ajasta ja paikasta riippumatta. 

Jäsenrekisteriin liitetyt asiointipalvelut ovat kertakirjautumisella saatavilla liiton jäsenille, luottamushenkilöille ja henkilökunnalle. Henkilöitä ja toimintaa koskeva tieto on aina tasalla ja yhteydessä keskenään. 

Webinaarissa kuulet esimerkiksi: 

  • miten digitaaliset palvelut vahvistavat jäsenkokemusta, 
  • mitä ammattiliiton palveluprosesseja voidaan automatisoida ja 
  • mitä kaikkea jäsen tai luottamushenkilö voi hallinnoida yhdellä kirjautumisella Kilta-verkkoasiointipalvelussa.

Tilaisuus on maksuton, tervetuloa mukaan!

Ilmoittaudu tästä linkistä.